ЗА НАС  |  УСЛУГИ  |  КАЛЕНДАРИ  |  ПРОДУКТИ  | КОНТАКТИ  | КАТАЛОГ 2024

Печатница “КОРС“ е създадена в началото на 2000 г. в гр. Варна.
Разполага със собствена печатна база, цех за довършителни дейности и офис в гр. София
.

Фирмата се специализира в производството на календари – работни и многолистови, изделия с твърда подвързия, книги, учебници, брошури, каталози, плакати, дипляни, листовки, както и на различни нестандартни продукти от хартия и картон.
“КОРС“ е защитена търговска марка, гаранция за защитени авторски права на проектантския труд. Фирмата ежегодно участва на изложения за рекламната и печатна индустрия.
Над 20 годишния ни опит в областта на полиграфията, използването на машини с утвърдена технология, кратките срокове на изработка на изделията и висококвалифицирания екип, правят от нас надежден и предпочитан партньор. Фирмата се стреми непрекъснато да разширява дейностите и услугите, които предлага, както и да поддържа най–високо ниво на качество и обслужване. Можете да ни се доверите за всички Ваши стандартни и нестандарти идеи и изисквания

Фирма "Корс" ООД има сключен договор по Проект BG16RFOP002-2.089-1641-C01 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

Проекта се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Обща стойност на проекта: 50 000.00 лева, от които БФП в размер на 50 000.00 лева, от тях 50 000.00 лева са средства от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР) и 0,00 лева Национално съфинансиране.

Главна цел на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

С изпълнението на договора за безвъзмездна финансова помощ фирма „КОРС“ ООД бе осигурен оперативен капитал за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и продължаване на производствената дейността на фирмата.